نشرات زنده
دانلود اپلیکیشن اندروید دانلود اپلیکیشن اندروید
فارسی English عربي
5064
-
الف
+

طرز پخت «حلوای سرخ» به سبک مردم افغانستان+تصاویر

در این گزارش با نحوه پخت «حلوای سرخ» به روش مردم افغانستان آشنا می شوید.

به گزارش آی فیلم 2، «حلوی سرخ» ساده ترین و مزه دارترین نوع حلواها بوده که آن را با مواد اندک به روش خیلی آسان می توان در مناسبت های مختلف آماده کرد.

 «حلوای سرخ» چه به عنوان نذری و چه به عنوان یک شیرینی در مراسم های ترحیم و یا سایر مناسبت ها دارای طرفدارن زیادی می باشد که در بعضی مناطق افغانستان آن را در لست غذای های اصلی نیز قرار می دهند.

در ادامه با طرز تهیه حلوای سرخ آشنا می شوید.

مواد لازم:

7 کیلو گرام آرد گندم سفید

1/5 کیلو گرام آرد سبوس

1 گیلاس چای خوری سمنک

2 کیلو گرام روغن

8 لیتر آب

طرز تهیه:

برای تهیه حلوا ابتدا سمنک را با آب مخلوط می کنیم تا در آب کاملا حل گردد و بعد از آن آرد سبوس و آرد گندم سفید را با هم به تدریج در آب علاوه کرده و خوب به هم می زنیم تا به صورت خمیر آبگین شود.

در ادامه روغن را در یک دیگ نسبتا ضخیم سرخ کرده و خمیر آماده شده را در آن می اندازیم. در حرارات ملایم به صورت مکرر شروع به مخلوط کردن آن می نماییم.

 حلوا باید تا زمان پخته شدنش، به صورت ادامه دار با تراشه های مخصوص حلوا پزی شور داده شود.

حلوای سرخ

حلوای سرخ

حلوای سرخ

حلوای سرخ

سمیه غفوری زاده

 

نظر شما
ارسال نظر